Succes vs. mislukking

“Alleen degenen die durven te sterk mislukken ooit kan bereiken sterk.” Robert F Kennedy

Als je jezelf tegen dezelfde problemen en vraagstukken van vandaag waar je jaren geleden werden geconfronteerd, kan het de juiste tijd om te gaan kijken naar de dingen anders zijn. Krankzinnigheid wordt gedefinieerd als hetzelfde te doen over en weer terwijl verwacht verschillende resultaten.

Succesvol is zeer eenvoudig. modelleren net anderen die succesvol zijn.

Bespreking zoals ze praten, doen wat ze doen, en vooral denken als ze denken. Focus op je zou kunnen proberen dit minder, maar alleen op dat wat meer belangrijk voor je, wat dat ook moge zijn.

Er zijn bepaalde gebieden die even belangrijk voor het welzijn van ieder mens zijn als het gaat om succes en geluk. Deze gebieden zijn spirituele vervulling, levendige lichamelijke gezondheid, voedende relaties en financiële rijkdom.

Er zijn vele redenen waarom mensen niet aan de staat bekend als succes, of zelfs het geluk te bereiken.

Hieronder zijn zeven van de meest voorkomende redenen naar mijn mening.

Niet wetende wat ze willen

De nummer een reden waarom mensen niet succesvol zijn of ongelukkig is omdat ze niet weten wat ze willen uit het leven. U ziet, het leven is als een leeg doek. Het is aan ieder individu om de kleuren die ze willen om te schilderen en te tekenen het even welk beeld ze willen halen. Als een persoon niet kiezen om hun een snelle klik alle kleuren of foto kiezen om te schilderen, kunnen ze er zeker van zijn dat iemand anders die weet wat ze willen het op te rapen voor hen.

Wanneer je in elke situatie, of het is zo eenvoudig als een telefoontje, of zo complex als een heel leven, weten wat je wilt is essentieel voor het krijgen wat je wilt. Het is de bestemming die wij voor ogen moet hebben duidelijk voor het begin van elke dit contact rit.

Niet doen wat ze weten!

Kennis en actie zijn werelden apart. Gewoon omdat je weet dat je nodig hebt om gezond te eten en regelmatig sporten met het oog op het bereiken stralende gezondheid betekent niet dat je het zal doen.

In mijn persoonlijke mening, de enige reden waarom mensen doen wat ze weten is als gevolg van een intens verlangen om te krijgen wat ze zijn na. Als er een sterke emotionele behoefte om gezonder, rijker, gelukkiger, of wat dan ook te worden, is er niets in de wereld die een menselijke wil kan stoppen om deze idealen te bereiken.

Niet associëren met de juiste mensen

Simpel gezegd, je zal uiteindelijk wie je vrienden zijn. Of zij zal worden als u, of u wilt hen. Het is duidelijk, maar toch diep waar. Het is ook een feit dat uw inkomsten zal worden binnen 20% of zo van de gemiddelde verdiensten van uw vijf beste vrienden. Geloof je me niet? Doe de ruwe wiskunde in je eigen hoofd voor uw eigen situatie en je bent zeker in voor een schok.

De mensen die we ons omringen met enorm van invloed op hoe we denken. We lenen niet alleen hun gedachten en ideologieën, maar ook hun aan dergelijke verwijderen zeden en gewoonten. Associëren jezelf met positieve, succesvolle mensen en je bent zeker een te worden als goed.

Niet het leren en opleiden Verdere

“Niemand beperkt je groei, maar u. Als je meer wilt verdienen, meer informatie. “Jezelf verder opleiden in de gebieden die u belangrijk acht en de moeite waard is een absolute noodzaak om gewoon meer te verdienen, maar ook het bevorderen van je leven verder als geheel.

Wilt u meer weten? Kom in de leden gebied nu. Er is ook een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar op een heleboel onderwerpen. Gebruik deze informatie om meer te leren en voortdurend te groeien jezelf.

doen wat iedereen doet

Als je doet wat hoe iedereen doet, ga je te hebben wat iedereen heeft. Dit is misschien niet een slechte zaak zijn, maar als je niet willen regelen voor wat iedereen heeft, dan bereid om actie anders te nemen. De meeste volwassenen naar buiten en krijgen een hbo-opleiding, of zelfs dat niet, ze werken verschillende banen voor 30-40 jaar, en zijn afhankelijk van de overheid of anderen om voor hen te zorgen in hun latere jaren.

Als u niet wilt dat voor jezelf, heb je om weg te komen van de wekelijkse salaris val te krijgen. Het is een totaal hamster wiel. U werkt heel hard en constant druk, maar u zult niet overal te gaan in alle werkelijkheid.

Niet Taking Enough Risico’s

Simpel gezegd, hoe groter het risico, hoe groter de beloning. Als je bereid bent om jezelf er uit te zetten en kwetsbaar zijn, zul je zo veel meer te winnen dan degenen die ervoor kiezen om hun leven deken hebben met “veiligheid”.

Ik hou van wat Bob Parsons, de oprichter van GoDaddy.com te zeggen heeft over de veiligheid, “Beveiliging is voor kadavers!”

De waarheid is dat de reële groei doet zich voor wanneer je Neem eens een kijkje … ze en blijf uit je normale comfort zone. Je krijgt alleen de meest als je jezelf druk om dingen die je ongemakkelijk doet onder normale omstandigheden te doen.

Giving Up

Helaas zijn de meeste mensen zijn gewend aan het opgeven als zijnde oke. Als u runni